Verkoop

 

Even voorstellen,

Mijn naam is Raymond Vijverberg en ik ben verantwoordelijk voor de verkoop. Ik ben 34 jaar oud en ben al 10 jaar in dienst van Qualily. Het is een geweldig bedrijf waar ik me eigen ideeën kan maken en in uitvoering kan brengen. De directe lijnen met de export en de eindklanten heeft een vogelvlucht genomen de afgelopen 5 jaar.

                  

Samen met Qualily

Door de tegenvallende economische groei is iedereen bezig om kosten te besparen en schakels ertussenuit te halen of samen te kijken hoe het beter kan. Daarnaast is er veel gebeurd omtrent de webshop verkoop die vanuit de kwekerij word geregeld. Wij staan er dus voor open om direct zaken te doen in het buitenland. Dit is dan wel op samenspraak met een exporteur die de betalingen regelt en de logistiek verzorgt.

Qualily is een bedrijf wat een totaal pakket LA-Hybriden en Orientals levert. Een breed assortiment lelies, bied u een verassend scala aan kleuren en variëteiten. Er word gefocust op kwaliteit, continuïteit en betrouwbaarheid. Alle lelies worden voorbehandeld door Qualily. Test resultaten hebben bewezen dat het een zeer positieve invloed heeft op bloem en blad. De verpakking van de lelies van Qualily laat een open bloem zien, zodat het voor de verkoop makkelijker te verkopen is. Dit vergroot de sierwaarde op het moment van verkoop. Bij de cultivars word gestreefd om er jaarrond productie van te maken om de continuëteit te waarborgen.

Verkoop

Qualily is ervan overtuigt dat de lelies die zij verkopen een beleving moeten zijn en dat onze bloemen een positief gevoel moeten geven aan jullie klanten. Dit is 1 van de belangrijkste doelstellingen van Qualily. De directe verkoop van Qualily is een heel mooi instrument om de bloemen vers bij de groothandel(bloemist) te krijgen. Op deze manier kunnen de lelies rijper geoogst worden, waardoor de uiteindelijke uitbloei(beleving) optimaal zal zijn.

Directe manier

Op het moment van verkoop via de webshop van Qualily staan de lelies nog in de kwekerij te groeien. Om 6:00 worden alle orders verzameld en worden de bestellingen vers geoogst. De handel word om 11:00 geleverd bij de desbetreffende logistieke provider. Vervolgens gaan ze rond 14:00 op vertrek naar de desbetreffende klant. De andere dag om 6:00 staan de lelies op de plek van bestemming. Dit betekend dat de lelies binnen 24 uur na oogst worden geleverd op de plek van bestemming. Verser kan niet!!!

Traditionele manier

De bloemen worden geoogst op vrijdag vervolgens staan ze maandag voor de klok. Dezelfde ochtend staan de bloemen in de voorraad bij de exporteur. Dan is het te hopen dat ze dezelfde dag verkocht worden anders zijn de bloemen nog 24 uur ouder. Als je dan uitrekent dat de bloemen minimaal 48 uur oud zijn en dat het oploopt naar wel 168 uur, is het een feit dat leveren op de directe manier, voor de toekomst, de beste manier is!!

Conclusie

Laten we gezamenlijk de beleving en de emotie weer helemaal terugkomen in de bloemen branche, want daar gaat het om. Vers is daar het sleutelwoord voor.