Verkoop

Kort over Qualily    

Qualily is een kwekerij voor het gehele assortiment lelies van hoogwaardige kwaliteit. Het bedrijf is in 2000 ontstaan door de samenwerking van twee leliekwekers. Door diverse overnames en fusies is het glastuinbouwbedrijf gegroeid van 12.000 m2 in 2006 tot 96.000 m2 anno nu. Zette Qualily in 2010 nog 95% van haar productie af via de klok van Flora Holland en 5% rechtstreeks, vandaag de dag zet Qualily voornamelijk in op directe handel. Het aantal lelies dat Qualily afzet, is 13 miljoen.

Direct samen met Qualily

Al een aantal jaar volgt Qualily de strategie om lelies meer direct te leveren. Meer op vraag van de klant en steeds minder via de klok. Die strategische keuze zorgt voor een stabielere afzet en verbeterde continuïteit.
Doormiddel van het ERP pakket van Qualily is het mogelijk om op veel verschillende manieren direct zaken te doen. Onze webshop staat 24/7 tot uw beschikking! Als u hier verdere informatie over wilt kunt u contact opnemen met Sales@Qualily.nl

Alles is mogelijk!

Sinds 2017 heeft Qualily een eigen box in Flora Holland, het hol van de leeuw. Daar maken wij elke dag zelf de bestellingen van onze klanten klaar. Het voordeel van een box op de veiling is dat wij heel snel kunnen leveren en naleveren. Zelfs na sluiting van de klok. Bovendien hebben wij nu alles in eigen hand: van productie tot transport naar onze vestiging in de veiling tot levering in de box bij de klant. Naast dit alles is het mogelijk om verschillende werkzaamheden te faciliteren voor onze klanten. Denk hierbij aan inpakwerk en maatwerk. Bij Qualily zeggen we ook wel eens dat elke klant zijn eigen “koffertje” krijgt!

Verser kan niet!

Door het afzet systeem van Qualily kunnen we de versheid van onze producten garanderen! Onze eigen box op Flora Holland dient als trechter voor alle producerende kwekerijen. Alle geoogste lelies worden direct getransporteerd naar de box waar bepaald word waar  het uiteindelijk heen gaat. Dit kan resulteren in dat een geoogste lelie al binnen 60 minuten bij u word afgeleverd!

Voor direct contact met ons kunt u op de link hieronder klikken.